een gids voor kussen stoffen en vulling

Een kussen is gebruikelijk om bijna elk huishouden, als onderdeel van het beddengoed of in een woonkamer. Echter, niet veel mensen beseffen dat kussen maken heeft vele parameters. Bijna elke kussen kan worden gecategoriseerd op basis van de

kussen Vulling

De vulling of de vulling wordt gemaakt in twee belangrijke manieren. Beiden wordt voorzien aan het verschaffen van een zekere molligheid aan het kussen. Dit maakt het kussen makkelijker pluisjes en behoudt zijn vorm. De vulling kan in de vorm van op maat gemaakte kussen inserts die zijn vervaardigd in een breed scala aan vormen en maten. De inzetstukken zijn meestal samengesteld uit polyester, wol en katoen. Echter, degenen die meer knusse kussens zoeken kiezen voor de vulling gemaakt van beneden materiaal. De naar beneden wordt meestal gevuld met vogelveren om de kussens meer betaalbaar te maken, omdat beneden is een zeer dure grondstof. De vulling kan een mengsel van dons en veren in elke verhouding. De dure bedrijfstemperatuurbereik dat kussens een grotere hoeveelheid beneden, d.w.z. meer dan 85%. Veel winkeliers bieden ook schuimkussens dat een standaard formaat van schuim hebben als de vulling, maar deze kussens bieden niet de comfort en luxe uitstraalt door Onder kussens.

Pillow Fabrics

De keuze van het doek wordt meestal bepaald door het beoogde gebruik van het kussen, dat wil zeggen voor het verfraaien van de kamer of gedurende slapen. Huisinrichting retailers bieden veel stof opties en de meeste van hen tegemoet te komen aan versierde kussens. Toch is het verstandig om het kussen weefsel buiten het esthetische aspect te evalueren – gebieden met veel verkeer in het huis moet duurzame stoffen hebben. Idealiter zou een stof niet blijven haken of kreukels te ontwikkelen. Katoen is de gemeenschappelijke keuze tussen stoffen, maar zijde, zijn wol of tencil ook gebruikt. Veel winkels prijs kussens volgens de draad tellen in het kussen stof. Een thread telling van 230 of meer technieken het kussen biedt meer dan het gemiddelde niveau van comfort. Dure sierkussens maken vaak gebruik van zijde in vele vormen, zoals loopsplitten en leidingen. De stof kan ook worden versierd met handgemaakte borduurwerk. Voor zuiver slapen doeleinden eenvoudigste kussens katoen met een minimale hoeveelheid polyester. Deze stof combinatie zorgt voor duurzaamheid en betaalbaarheid voor dagelijks gebruik.

Pillow Construction

Gebaseerd op de manier waarop een kussens zijn gemaakt, worden ze gecategoriseerd als decoratieve kussens of conventionele slaapkamer kussens. A sham is als een goedkopere variant van een decoratieve kussen dat is gemanipuleerd om te verschijnen als een dure, decoratieve kussen op de buitenkant. In tegenstelling tot standaard kussensloop, shams hebben een centrale opening in de rug, overlapt met een kleine bekleding van stof. Werpt zijn een speciaal type van decoratieve kussens die in fauteuils of sofa rug worden geplaatst voor meer esthetische redenen dan het verstrekken van zitcomfort. De twee modellen van het kussen de bouw zijn de Standard Bag en de Kamer formaat. Een bijzondere vorm van de Kamer soort kussen constructie, genaamd de Omlaag Top, wordt af en toe gebruikt onder de dure, op maat gemaakte kussens.