De voordelen van de behandeling van multiplex ondervloer in zeer vochtige gebieden

Hout

schimmel

Wanneer moet behandelen

Een multiplex ondervloer ondersteunt de afgewerkte vloer op de balken. In gebieden met een hoge luchtvochtigheid, die ook het heet is, het behandelen van de multiplex ondervloer zal het laatst langer helpen.

Hout is een poreuze stof. In vochtige omstandigheden, zal vocht de multiplex ondervloer te voeren. Verloop van tijd zal veroorzaken de multiplex los te komen en desintegreren. Dat betekent het verscheuren van de hele vloer aan de ondervloer, een langdurig en kostbaar proces te vervangen.

Waar sprake is van een hoge luchtvochtigheid, kan er ook meeldauw. Zodra het vocht verzameld in het hout, kan het gemakkelijk draaien schimmel. Door het behandelen van de multiplex ondervloer voordat deze wordt gelegd, stop je vocht uit het invoeren van de triplex, dus het zal veel langer duren.

Het behandelen van een multiplex ondervloer is een stap de meeste mensen vergeten of negeren, maar het is een belangrijke stap. Een investering van een uur en een paar dollars kan een groot deel van het werk later te besparen en ook de gezondheid op te slaan, zoals schimmel ziekte kan veroorzaken.

Voor de beste bescherming, de behandeling van de multiplex ondervloer na het snijden, maar voordat je zet het neer. Dit betekent dat de snijkanten worden behandeld, ook voorkomen vocht in enig deel van het multiplex. Laat tijd voor het behandelingsmiddel te drogen in het hout voor het leggen van de ondervloer.