antwoorden op vragen over badkamer ventilatie

V. Is er een vuistregel over hoe de grootte van een ventilator voor een badkamer;? A. Het is niet dat ik altijd willen grotere fans te gebruiken, maar afhankelijk van het gebruik en de grootte van de kamer, kan grotere fans van essentieel belang voor het vermijden van problemen. Ik heb gehad clients gebruiken 50-110 CFM-eenheden en het gezin duurt lang warme douches, worden ze problemen hebben. Wanneer men installeert een stoomdouche / bad of verwarmd whirlpools, het is nog belangrijker;. Het probleem met ventilator sizing is dat veel mensen geen rekening houden met wat er werkelijk in de badkamer, net als twee wastafels of één, een drie-armatuur bath vs. vijf inrichtingsbad, en hoeveel mensen er in de familie. Deze factoren zijn belangrijker dan de werkelijke grootte van de kamer. Kijk ook eens naar wat er zal gebeuren als je een huis vol bedrijf te krijgen. Het andere probleem is dat als een gezin is het nemen van meer douches dan baden, wordt meer vocht uitgestoten in de kamer, nogmaals, dit is belangrijker dan de grootte van de kamer;. Een badkamer met gewelfde plafonds (langer dan 8 ‘) is ook een probleem. 9 of 10 ft. Plafonds zorgen voor meer behoefte aan groter formaat ventilator. Ik ben het eens maar dat het proberen om een ​​stille ventilator te krijgen is het moeilijkste deel als ze zijn duurder, maar wat belangrijker is;? Q. Wat zijn de nadelen aan het luchten van uw badkamer de koof? Ik heb gelezen waar het niet door de code op sommige plaatsen is toegestaan;. A. Ontluchting is toegestaan ​​door de zijwanden of door het dak of koof. Wat je ook doet, moet worden afgevoerd naar de buitenkant;. Indien mogelijk, het afblazen van de ventilator via de dichtstbijzijnde koof is aanvaardbaar. Hierdoor kunt u de ventilatie-installatie te maken onder de overhang van het dak, het voorkomen van de noodzaak van een dak vent. De ventilator kan worden aangesloten op de koof ventileren via flexibele kunststof buis materiaal met een koof vent adapter. Het kanaal materiaal is gemakkelijk te snijden en het is uitbreidbaar, wat leidt tot het aanbrengen van een gemakkelijke taak. klem slechts één uiteinde van de buis om de opening mantel op het ventilatorhuis en het andere uiteinde op de vleugel. het kanaal installeren horizontaal over de zolder vermindert de condensatie kan druppelen terug rond de ventilator. Isoleren van de buis met isolatie wrap vermindert ook de condensatie daarin. Met andere woorden, je kunt niet zomaar laten een afvoerpijp lag binnen de koof zelf. Q, U kunt uw lokale inspecteur bellen om dit te bevestigen.. Ik ben overdoen mijn half bad, dat oorspronkelijk werd gebouwd in 1983. De uitlaat fan deksel is zeer gedateerd, maar de motor en de behuizing werken feilloos. Is het mogelijk om een ​​nieuw licht / dekking te kopen of moet ik naar een heel nieuw apparaat te kopen;? A. Meer dan waarschijnlijk, maar wilt u misschien om te zien wie van u maakt. Als dat de fabrikant nog in bedrijf is, neem dan contact met hen.