aluminium storm deur onderhoud

Weer Strippen Onderhoud

regelmatig onderhoud

Een goede zaak over een aluminium storm deur is dat zeer weinig onderhoud nodig is om vele jaren van dienst uit te halen, en het grootste deel van het onderhoud betreft weinig inspanning. Buiten schilderen en schrapen roest en dergelijke van de oppervlakken en weer te verzegelen, zijn er mechanische aspecten aan de deur die je zal willen houden over te hebben het goed en zonder fouten werken. Buiten het houden van de buitenste laag van de deur vrij van roest, rot of grime, zijn er een paar andere dingen die je wilt controleren op jaarbasis.

Buiten mechanisch onderhoud, wilt u ook om ervoor te zorgen dat alle roest of rot wordt gereinigd en verzegeld op de aluminium storm deur naar vervanging te voorkomen tijdens het seizoensgebonden onderhoud. Zodra een deurstructuur begint te worden, moet worden vervangen. Toch kunnen metalen en houten deur structuren vrij gemakkelijk worden gerepareerd. U wilt alle weersomstandigheden te controleren strippen rond de deur en vervang indien het vilt is versleten of gehard. Wanneer het weer strippen in een slechte toestand kan lucht worden verloren rond de randen van de deur, waardoor energieverlies. Dit kan uw elektriciteitsrekening te bewerkstelligen, zowel in de zomer als in de winter van warme of koude lucht verlies in het huis, of het milieu.

Uw aluminium storm deur moet ook een rubber tochtstrip langs de onderste rand van de deur naar lucht en water uit de deur te houden. Als dit rubber is gebarsten of versleten is, zult u willen ervoor zorgen dat dit ook vervangen, zoals insecten kan dit gebruiken als een middel om in je huis, net als het weer. Deze zijn te vinden in elk huis levering winkel, en je kan hebben om het specifieke type tochtstrip te krijgen voor uw deur. U kunt de oude te verwijderen en neem het mee naar de winkel om de juiste match te vinden.

Er zijn verschillende dingen die je wilt controleren buiten de tochtstrips bij het onderhoud van uw aluminium storm deur. U wilt uw lucht veiligheidsketen te controleren op beschadiging, evenals lubing uw deurdranger. U kunt fijne oliesoorten of zelfs fietsketting olie gebruiken om de deurdranger smeren en roest en vitale onderdelen te voorkomen door het toe te passen op de schuifbalk of schacht. Open en sluit de deur meerdere malen.

Controleer uw aluminium storm deur veiligheidsketen en de verbindingen te zorgen dat ze niet uit te trekken van de deur of de muur. Als ze los komen, moet u nieuwe bevestigingshaken mount voor de ketting om de wind te voorkomen grijpen de deur en het rippen van het uit de scharnieren. De veiligheidsketen voorkomt dat de deur uit vliegen te ver open en verpest de scharnieren, zoals de dichter gebruikt luchtdruk om de deur dicht te trekken als je laat het los. Hoe dichter moet de deur helemaal dicht op zijn eigen trekken. Als het helemaal zoals het hoort niet sluit, kunt u het aanpassen met de schroef op zijn kant.