add rivier rots tegel aan uw douchevloer

Stap 1 – de thinset instellen

Stap 2 – Het toevoegen van de River Rock Tiles

Stap 3 – Afdichting, Voegen en afdichten Again

Het toevoegen van een rivier rots tegelvloer uw douche zal de look en feel van een natuurstenen vloer geven. River Rock douche tegel vloeren kunnen ook complimenteren andere aspecten van de badkamer. River Rock tegels zijn er in verschillende kleuren, de meeste van hen is neutraal. Voor het aanpakken van dit project, is het het beste om tegels en voegen oefenen op een andere ondergrond. De tools en instructies op deze baan te nemen zijn hieronder opgesomd.

Verdeel de thinset lijm over de hele betonnen basis. De thinset de tegels in een dunne laag mortel. Het beste is om een ​​goede kwaliteit thinset hebben. De juiste thinset lijm zal helpen bij het voorkomen van ongelukken in de toekomst. Verdeel de thinset te beginnen in de achterste hoek van de douche en het werken in kleine stappen. Stappen van 3 vierkante voet moet het lukken. Dit zal u te houden van het uitspreiden meer thinset dan is nodig voordat het droogt. De thinset zal gewoonlijk drogen ongeveer 10 of 15 minuten. Schep de thinset uit de emmer op de vloer van de douche. Spreid het met een 1/4 inch lijmkam. De troffel moet worden gehouden op een hoek van 45 graden met de schuine kant naar beneden. Sleep de troffel over de thinset om knol rijen ruggen dat netjes zal zijn.

De rivier rots tegels moeten nu op de thinset worden geplaatst. Meestal kunt u de aankoop van de tegels gemonteerd op vellen van in elkaar grijpende mesh. Ze zijn 12 inch bij 12 inch vellen. Dit zijn een pluspunt omdat de stenen reeds hoe de behoefte om zijn verdeeld. Dit maakt het sneller om de tegels te stellen en je kunt gemakkelijk de patronen te zien in alle van de tegels. U kunt deze tegels komen in een breed scala van kleuren. Sommige van de tegels, zelfs na te bootsen het uiterlijk van een rivierbedding. Anderen komen in grijs Monotones, bruin, zwart of wit. U kunt de backing bezuinigen op de tegels te vormen of patronen te maken door ze te mengen. Een andere optie bij het toevoegen van de rivier rots tegels is om individuele stenen te gebruiken. Dit is meer tijd in beslag, maar geeft u meer creatieve opties.

Gebruik een doordringende sealer aan de natuurlijke stenen dichten. De stenen moeten worden bedekt met grout. Druk op de specie in tussen de stenen. Geef het ongeveer 30 minuten drogen. U kunt een borstel met stijve haren gebruiken om de overtollige specie te verwijderen. Met behulp van een schone vochtige spons, verwijder alle van de specie die op het oppervlak van de tegels blijft. Ten slotte gelden de tweede en laatste vacht van de doordringende kit.