7 veiligheidsvoorschriften bij het gebruik krimptang

1. Werk op een stabiele ondergrond

2. Vermijd Werken in Dark of Unlit Areas

3. Houd kinderen uit de buurt van het werkgebied

4. Draag een veiligheidsbril en handschoenen

5. Alleen Gebruik Krimptang voor het beoogde doel

6. Gebruik Bigger Tang voor Zwaardere Jobs

7. Houdt Krimptang in een afgesloten locatie

Krimptang zijn instrumenten die op grote schaal worden gebruikt bij het maken van sieraden, afdichten flessen en flacons, en voor het creëren van labels of vertoningen op metaal. Deze handheld instrumenten geven een stevige grip op objecten en golfplaat of laat indrukken op het oppervlak nadat het werk is voltooid. Hoewel deze zijn zeer eenvoudig en eenvoudige hulpmiddelen, moet je een paar veiligheidsmaatregelen volgen bij het gebruik krimptang.

Voor de aanvang van elk werk, is het belangrijk om een ​​korte enquête van het werkgebied te doen om ervoor te zorgen dat er geen obstakels die je op zou kunnen struikelen en vallen. Wanneer u een instrument in de hand, is het dreigende gevaar van een val sterk toegenomen. Duidelijk uw werkgebied voordat u begint en ervoor te zorgen dat mensen in uw omgeving weten ook dat u werkt, dus je kunt vrij zijn van afleiding of interferentie.

Ook is het even belangrijk om te werken in goed verlichte omgevingen, zodat u de kans op een ongeval veroorzaakt letsel te minimaliseren. Als u corrigerende lenzen nodig hebt, zorg ervoor dat je ze dragen tijdens het werk. Vermijd consumeren geneesmiddelen die u slaperig maken als je moet snel na het werk met gereedschap. Vermijd ook alcohol om de stabiliteit en een goede coördinatie.

Kinderen moeten uit de buurt worden gehouden van elk werk gebied dat scherpe of zware gereedschappen en instrumenten heeft. Naast het gevaar ze op zichzelf kunnen kinderen ook een bron van afleiding, waardoor de kans op ongelukken vergroten zijn.

Om uw ogen te beschermen tegen eventuele deeltjes van splinters, draag altijd een goede veiligheidsbril kwaliteit wanneer u werkt met krimptang. Draag handschoenen om te voorkomen dat nicks, schrammen en eelt op je handen.

Vermijd het gebruik van krimptang te schroeven of bouten te draaien. Gebruik ze nooit in de plaats van een sleutel of schroevendraaier. Vermijd het gebruik van het krimpen einde of het handvat om harde oppervlakken te slaan, omdat dit het gereedschap kan beschadigen en ook letsel veroorzaken. Gebruik nooit een beschadigde instrument onder alle omstandigheden. Als de hendel wordt gekraakt, laten repareren of vervangen van de functie voordat u het opnieuw gebruiken.

Wanneer u een set van krimptang te gebruiken, zeker van zijn dat zij op passende wijze worden gedimensioneerd voor de baan bij de hand. Door het gebruik van een kleine set van tang voor grote of overdreven harde voorwerpen of draden, dan kunt u permanent beschadigen het gereedschap. Vermijd het veranderen van de functie op geen enkele manier als je het wilt gebruiken op grotere objecten of om een ​​betere controle te krijgen. In plaats daarvan, verandert de grootte van het gereedschap dat u gebruikt.

Bescherm uw Krimptang tegen regen, sneeuw en extreme hitte. Dit zal problemen zoals roest en vervormingen van het gereedschap te voorkomen. Onderhoud uw krimptang volgens de bijgeleverde instructies en olie ze een keer in de zoveel tijd om de smering en het gebruiksgemak te verhogen.