7 tips voor het installeren van een douchebak

Zorg ervoor dat de ondergrond effen en Level

Installeer uw douchebak met de juiste gereedschappen en bevestigingsmiddelen

Maak de Shower Base Flens aan de douchewanden

Maak Precieze sluit zich aan bij de Drain Pipe Assembly

Bedek de douche muren met Cement Board Voordat betegelen

Tegel the Shower muren van de vloer omhoog

Breeuwen en Voegen

Wanneer u een douchebak te installeren in uw badkamer, wilt u er zeker van zijn dat de douchebak verdieping is zelfs, de afvoer wordt aangesloten op het afval waterleidingen correct, en dat de hele douche waterdicht tot schimmelgroei te voorkomen zal zijn. Besteed aandacht aan deze 7 tips voor het installeren van een douche basis om een ​​functionele, effectieve douche voor uw huis te creëren.

Installeer de douchebak op een vlakke ondergrond. De douchebak zelf is schuin in de richting van de afvoer gat, zodat het water soepel en snel naar beneden af ​​te sluiten de afvoer. Als de ondergrond wordt gekanteld, zelfs zo weinig als een duim, zal de douchebak afvoer niet goed werken en uw badkamer kunnen worden overstroomd.

Gebruik alleen de schroeven, bouten en moeren van uw douche basisinstallatie kit om het te hechten aan de ondergrond en de stoeterij balk blokken. Overschakelen op andere bevestigingsmiddelen zal een Pasvorm van de douchebak flens en de regenpijp montage te voorkomen, zodat uw douche zal niet goed functioneren. De muren en de vloer van de badkamer kon schade als gevolg van lekken en morsen lijden.

Plaats verticale blokken tussen de muur studs, de hoogte van de douchebak flens snijden. Bevestig de flens om deze blokken en zorg ervoor dat het niveau aan de top. Slip smalle plastic of multiplex wiggen tussen de metalen flens en de houten blokken om een ​​knusse, flush pasvorm.

Gebruik de afvoer fitting gereedschap met de douchebak kit geleverd aan de afvoerpijp juist draad naar de afvoer gat. Passen op alle ringen strak tegen de afvoerpijp moer voor het bevestigen van de afvoerpijp montage.

Cement board is een niet-doorlaatbaar vast oppervlak dat toen onder tegels geplaatst in een vochtige omgeving, zoals een douche, vrijwel geen water lekkage door de tegel. Het is zwaar om te installeren, dus moeten helpers handig mee te nemen en te ondersteunen het bord als je deze aan te brengen op de muur studs met speciaal ontworpen cement board schroeven. Voeg twee schroeven tot net onder het oppervlak van het cement board om voor level tegels.

Het leggen tegel op de wanden van de vloer boven de spleet tussen de cement board wand en de douche flens top minimaliseren. U vindt deze kloof met siliconen breeuwen later vullen.

Wees extra voorzichtig met breeuwen en voegen tot een glad, gemakkelijk te reinigen onderdelen in de douche te maken. De kleur van de siliconenkit de voegmortel om de douche wanden en vloer lijken een naadloze eenheid. Breng de kit met een hoge kwaliteit spuitpistool om de klus zo netjes als je kunt doen. Gebruik een slanke plamuurmes tot de rang van de caulked oppervlak om een ​​gelijkmatige dikte.

Met aandacht voor deze details, zult u een duurzame, functionele douche dat u zult genieten van het gebruik voor vele jaren te bouwen.