6 tips voor het snijden rooster panelen

1. Neem nauwkeurige metingen

2. Verwijder Staples

3. Gebruik de juiste hulpmiddelen

4. Snijd Correct

5. Recruit Extra Help

6. Protective Wear

Lattice panelen zijn een uitstekend hulpmiddel voor uw landschapsontwerp plannen. U kunt ze gebruiken om schermen, sectie uitbreiden van uw tuin, of de privacy te creëren in de tuin. U kunt ook gebruik maken van de panelen voor decor. Maar u ervoor kiest om ze te gebruiken, kan rooster panelen worden gebruikt voor talloze projecten en kan u toestaan ​​om de natuurlijke stroom van de buitenlucht te genieten. Latticework is verkrijgbaar in 2X8 en 4X8 panelen, en diktes varieert. Hout en polyvinylchloride of PVC, zijn de meest gebruikte materialen voor deze panelen. Rooster kan eenvoudig worden geïnstalleerd als je eenmaal weet hoe het te snijden. Hieronder zijn zes tips om u te begeleiden door middel van dit project.

Het is belangrijk om nauwkeurige metingen van het project, met name de breedte innemen. Hierdoor zal ervoor zorgen dat de panelen goed passen in de framing en ondersteuning berichten. Indien de te ontworpen niet vierkant, is het nodig om extra bezuinigingen op de panelen goed te laten passen maken. Waardoor een extra 1/4 inch aan alle zijden van het paneel om uitzetting en krimp tegemoet. Voor de installatie op hellingen, moet u de panelen gesneden te corresponderen met de rang. Als alternatief, snijd de panelen met enkele centimeters van de vergoeding die kan uitbreiden in de grond. Gebruik een krijtlijn aan de snijlijn aan te geven.

Deze rasters hebben veel nietjes die helpen om het rooster vast te zetten. Probeer en verwijder zoveel mogelijk van de nietjes als je kunt die langs de snijlijn. Een schroevendraaier kan u helpen om dit te doen. Het verwijderen van deze nietjes eerste zal het risico voor het vliegen stukjes nietje wanneer u het rooster te snijden te verminderen.

Gebruik een motorzaag zoals een cirkelzaag of fijngetande zaag moeilijk om de platen op maat gesneden. Het beste is om een ​​hardmetalen hout mes hechten aan de elektrische zaag voor een houten rooster. Dit stelt u in staat via de nietjes in de panelen met gemak te snijden. Het maakt het ook mogelijk om nauwkeurig en effectief te snijden. Om vinyl rooster snijden, bevestig een vinyl snijden mes op de motorzaag. Als u van plan bent om schuine of gebogen bezuinigingen te maken, gebruik maken van een power-saber zag.

Zorg ervoor dat het rooster “gezicht” kant naar boven wanneer een fijn getande harde zaag in gebruik is. Wel dient de “back” omhoog wanneer een roterende zaag in gebruik is. Snij in een gestaag tempo, zodat het materiaal niet chip of crack. Als u het einde van een snede te benaderen, moet u het paneel krachtig te ondersteunen, vooral bij de snijlijn. Als niet stevig ingedrukt houdt, kan het rooster splitsen of scheuren.

Het helpt om iemand om u te helpen als u zich snijdt. De panelen moeten worden ondersteund langs beide zijden als je wilt netjes en veilig te snijden. Een partner kan helpen om het paneel te ondersteunen voor u als u zich snijdt, die uw werk gemakkelijker zal maken.

Vonken en stukjes materiaal de neiging om te vliegen wanneer de panelen worden gesneden. Draag een veiligheidsbril om uw ogen te beschermen tegen verwondingen. Het is een goed idee om handschoenen te dragen om je handen te beschermen tegen blessures, ook. Zorg ervoor dat je helper legt op soortgelijke beschermende kleding.