6 keuken installatie gootsteen slang tips

Tip # 1 – Eenvoudige montage

Tip # 2 – Univeral Hose

Tip # 3 – Water Containment

Tip # 4 – Gebruik rubberhals

Tip # 5 – Water Lines

Tip # 6 – Teflon Tape

Een aanrecht slang is een zeer nuttige gadget. Het staat u toe om te spuiten water naar een pan of gerechten te spoelen. U kunt het ook gebruiken voor het wassen van groenten voorafgaand aan het koken. Gelukkig is het niet moeilijk om een ​​aanrecht slang installeren. Voor zover sanitair taken gaan, het is een van de gemakkelijkste. U hoeft niet veel tools, en de kans groot dat je al hebt wat je nodig hebt.

De meeste putten komen met een passend dat u toelaat om een ​​aanrecht slang installeren. U zult moeten vinden en openen naar een aanrecht slang passen. Wees ervan bewust dat het alleen door een reeks tabs die onder de wastafel is bevestigd aan de gootsteen.

Er zou een specifiek aanrecht slang die is gemaakt voor het model van uw aanrecht zijn. Dat is niet altijd gaat om het geval te zijn, echter. U moet weten dat je net zo goed wilt doen met een universele aanrecht slang, zoals de fitting is standaard. Je zult zien dat ze goedkope items. In sommige gevallen hebben slangen slijten, maar meestal is het gewoon het mondstuk deel dat zal moeten worden vervangen. Als algemene regel geldt, zal je niet vaak op de gehele slang te laten vervangen.

Je moet altijd onthouden om het water in het stopcontact uit te schakelen voordat u begint met loodgieterswerk. Om spuiten te voorkomen, zeker voor zowel warme als koude kranen draaien totdat er geen water meer naar buiten komt door middel van, en vervolgens weer uit. Ze uit te schakelen wordt voorkomen dat het spuiten wanneer u het water weer aan te zetten.

Voordat het aanrecht slang op zijn plaats, installeer de rubberen kraag op het gat in de gootsteen. Het is een eenvoudige zaak om het te doen als de juiste stap in het proces. Laat het niet uit, want het maakt een goede rust voor de sproeier, houden het op zijn plaats wanneer niet in gebruik en het verbeteren van de uitstraling van de gootsteen.

De schoonheid van een aanrecht installatie slang is dat er zeer weinig sanitair betrokken. Kies de juiste plaats voor de bevestiging op de koudwaterleiding. Door het gebruik van een passend dat de pijp doorboort als het schroeven, zal je zelfs geen speciaal gereedschap nodig voor de baan, wat een voordeel is voor iedereen.

Zorg ervoor dat u de stappen in de installatie-instructies te volgen zoals ze zijn geschreven. Vergeet niet, ze zijn op die manier voor een reden, en proberen te omzeilen één zal alleen omdat je te hebben om terug te gaan en op uw schreden.

Gebruik Teflon tape op de mannelijke fitting die hecht aan de slang. Dit zal alle druppels te voorkomen en geven een veel steviger afdichting. wikkel het net om de draden van een paar van tijd voordat het vastschroeven op de slang. Met behulp van het kan veel problemen voorkomen, en je zult het nuttig op al uw sanitair baan vinden.