5 tips voor het installeren van verstelbare dak beugels

Tip 1: Het inspecteren van uw dak

Tip 2: Klaar met het Gereedschap

Tip 3: Standard Metingen van Bracket Boards

Tip 4: Met behulp van de juiste Impact en druk voor het bevestigen van de beugels

Tip 5: afstand tussen elke Roof Bracket

Dak beugels zijn meestal één verdieping dak items, in het bijzonder gebruikt op schuine daken. Hun gemak van montage en multi-purpose toepassingen zijn deze populaire items van aankoop gedaan. Verstelbare dak beugels vereisen vergelijkbare aandacht die men nodig heeft bij het installeren van niet-verstelbare dak haakjes. Echter, je zal worden geschonken met meer gemak en comfort met de mogelijkheid van het veranderen van de breedte van 6 tot 10 inches.

De meest elementaire deel van het project is het maken van een grondige inspectie van het schuine dak. Verschillende daken is de stand van het dak beugel opvragen en de vereiste metingen verschillen. Inspecteren uw dak voor robuuste tegels is een andere belangrijke factor om op te merken.

Het installeren van een dak beugel vergt een zekere mate van professionele hulp. De opdracht heeft een aantal tools die je nog niet eerder kunnen zijn gebruikt. Toch kan een adequate lijst van hen u te helpen wanneer u een reis naar de bouwmaterialen winkel. U kunt kopen dak beugels van vele gespecialiseerde verkopers. Specialist dak beugel verkopers zijn meestal de bronnen waar u kunt ophalen van de gehele set inclusief een koevoet, hamer, spijkers, planken en een ladder. U moet de nagels zorgvuldig te kiezen. Als een beginner, moet u mogelijk enige controle over de helling van het dak en de ladder te krijgen. Zoals voor de nagels, kunt u beide rassen zoals de 16 en 12 cent nagels te kopen.

Men moet er zeker genoeg zijn om de verleiding te investeren in kleinere hoeveelheden hout te voorkomen. Effectief, zal je er een minder plank of planken te smal zijn. Beide zijn bedreigingen voor de gebruiker en kan dodelijk zijn. Krijgen op daken één verdieping is gemakkelijk als je een ladder, maar het verblijf stabiel kan moeilijk als de planken liggen op minder dan 2 voet breed zijn. De standaard lengte van de plank gebruikt voor daken is 6 voeten.

De juiste nagels afhankelijk van de hoeveelheid grijpende u wenst te produceren op betegeld schuin dak. Men moet echter voorzichtig zijn met de robuustheid van de tegels, zodat ze niet breken onder de klemmen zijn.

Het installeren van het dak beugels en het plaatsen van planken kan net zo duur als 500 dollar. Afstand tussen het dak haakjes zijn dus van groot belang en eist het gebruik van meetlint en nauwkeurige meting. Voeg afstand gemeten volgens de standaard breedte, zonder de verstelbare bits.

Vergeet ook niet dat het dak bracketing kan worden gedaan op de kosten zo laag 100 dollar, vooral als je investeert in de juiste tools. Het leggen van je handen op deze tools vereisen een ongerepte oordeel van uw dak bracketing behoeften. Volg deze tips voor een probleemloze installatie van verstelbare dak haakjes.