Alles over geïsoleerde deuren

Geïsoleerde deuren zijn een perfecte oplossing voor de warme of koude lucht buiten uw huis te houden, en de lucht binnen, binnen. De kwaliteit van uw deur beïnvloedt uw energierekening, als uw deuren niet goed geïsoleerd vindt u meer van uw geld uitgeven proberen om uw huis te verwarmen in de winter, omdat de warme lucht in uw huis voortdurend zal worden ontsnappen door de deuren in uw huis .

De garagedeur is meestal de grootste opening in uw huis, dus het is belangrijk dat het goed is geïsoleerd. Geïsoleerde deuren zijn een aanrader voor de garage.

verschillende Isolatie

Eén type isolatie wordt polyurethaan in place isolatie. Dit type heeft R-waarden variërend 11-8. Polyurethaanisolatie levert tweemaal de thermische prestaties van polystyreen isolatie van dezelfde dikte! Dit voegt ook sterkte en stijfheid aan de geïsoleerde deuren panelen en helpt dempen geluidsoverdracht.

Een andere vorm van isolatie wordt geëxpandeerd polystyreen isolatie; dit type biedt een goede thermische prestaties met een R-waarde van minder dan 6. polystyreen isolatie is stijve panelen geplaatst in de deurpanelen op het moment van productie.

Bottom weer Seal

De bodem weer afdichting blokken tocht en helpt energie te besparen. Het is geweldig in aanvulling op gewoon isolatie te hebben, zal het helpen om het slechte weer buiten, zelfs in extreme omstandigheden voor uw geïsoleerde deuren.