5 dingen om te weten bij het planten van rode appelbomen

1. Kies het juiste moment

2. Locatie

3. Bereid de Soil

4. Mulch de boom

5. Watering de boom

De meest handige manier om een ​​rode appel boom groeien is een ingemaakte boom in plaats van kopen van een lokale tuincentrum dan starten vanuit zaden. Hier zijn een aantal fundamentele dingen die je moet weten voor het planten van rode appelbomen.

De beste tijd om rode appel bomen te planten zou in het midden van de winter of het vroege voorjaar. Het is niet aan te raden om ze te starten in de zomer, wanneer ze zouden kunnen uitdrogen. Echter, rode appel bomen worden geplant in elk seizoen van het jaar als je zorg ervoor dat uw appelboom te voorzien van voldoende water voor het te bloeien. Bovendien bestaat er geen gevaar dat de boom beschadigen als deze in de volle hete zon.

Een belangrijk element dat nodig is voor het kweken van gezonde rode appelbomen zonneschijn. Zij hebben behoefte aan een aanzienlijke hoeveelheid zon gedurende de dag. Zij moeten ook worden geplant onder andere appelbomen aan kruisbestuiving schakelen. Het ontbreken van deze twee belangrijke elementen zullen hoogstwaarschijnlijk ontnemen je rode appelboom van de ideale omgeving voor het aan fruit te produceren. Bovendien appelbomen moeten bijen vruchtbaar te zijn. In feite, in delen van China, waar er een beperkt aantal bijen, zijzelf moeten inleveren bestuiven appelbomen met een stukje bamboe en een aantal veren.

Bij de voorbereiding van de grond waar de boom worden geplant, moet u de bovenste en middelste bodem scheiden in twee palen. Aan de kant gezet de bovengrond, die de eerste 3-4 inches. De rest van het onder-grond moet eerst worden gemengd met compost voordat het opnieuw in het gat rond de wortel lamp is geplaatst. Als u klaar bent, in de eerste plaats de verwijderde bovengrond in de locatie en plaats dan de gemengd onder-bodem.

Na het planten van de appelboom en het plaatsen van de bodem weer op zijn plaats, is het ook aan te raden om ongeveer drie duim van mulch op de top bodem toe te voegen. Dit zal de boom met organisch materiaal dat uiteindelijk via de micro-organismen die in de grond zal worden omgezet in voedingsstoffen voor de boom leveren. Bovendien kunt u de boom te binden aan een houten staak om ondersteuning te bieden tijdens de eerste paar maanden.

Na het planten van een appelboom, moet je het meteen water. Zorg ervoor dat u veel water te geven de eerste keer en vervolgens te water om de andere dag voor de eerste paar weken, het overslaan van elke regenachtige dagen. Na dat, water uw boom twee keer per week en dan vasthouden aan een standaard routine van slechts een keer per week water geven. Bovendien, na enige jaren is er geen noodzaak voor de appelbomen water behalve in de warme zomerdagen.

Dit zijn een paar eenvoudige tips die u moet weten voordat het planten van rode appelbomen. Deze bomen kunnen een tuin milieu verbeteren, en ze zijn makkelijk te verzorgen. Een jaarlijkse snoeien zal helpen de bomen om groter en sterker te groeien.