over energie-efficiënte propaan ovens

Soorten Propaan Ovens

energie-efficiëntie

Gemak

Kosten

Duurzaamheid

milieu Veiligheid

Energierekening een grote kostenpost in de meeste huishoudens, en veel mensen zijn het herkennen van propaan ovens als kosteneffectieve alternatieven. Propaan is een draagbare, schone verbranding, en efficiënte brandstof. Deze kenmerken hebben propaan ovens energiezuinig, duurzaam en zeer handig. Bovendien zijn deze ovens zijn milieuvriendelijk en geven geen giftige uitstoot. Hieronder zijn enkele van de belangrijkste punten die u zou willen overwegen alvorens te beslissen over een propaan oven voor uw huis.

Propaan ovens zijn in drie types

Propaan meeste ovens zijn uitgerust met een ventilatie dempers. Deze kleppen sluiten wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Propaan ovens ook elektronische ontstekingssystemen, waarbij de brander alleen wanneer er behoefte aan warmte geactiveerd. Deze ovens produceren betere verwarming resultaten in vergelijking met elektrische ovens, door het produceren van warmte sneller en het behoud van het langer. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld ten opzichte van elektrische ovens. Propaan ovens hebben efficiency ratings ongeveer 95%, en kost 50% minder British Thermal Units (BTU) dan elektrische ovens.

Propaan ovens hebben geen elektriciteit nodig om te werken. Als gevolg daarvan zijn huizen warm gehouden, zelfs tijdens stroomstoringen. Deze ovens niet het gebruik van een schoorsteen, in tegenstelling tot hout ovens vereisen. Indien de behoefte van de meeste propaan ovens zijn minimaal. Sommige propaantanks kan buiten een huis worden geïnstalleerd en verborgen door landschapsarchitectuur, of begraven onder de grond.

De eerste installatie en de installatie van een propaan oven kan een dure deal, vooral als je moet nieuwe leidingen te installeren. Echter, als je de energie-efficiëntie van propaan ovens te overwegen, je zal waarschijnlijk geld te besparen op de lange termijn. Ook propaan ovens duurzamer en vereist minder onderhoud in vergelijking met andere oven.

De gemiddelde levensduur van een propaan oven 15 tot 20 jaar, dat is bijna het dubbele van elektrische ovens.

In vergelijking met andere ovens, kan propaan ovens geen dampen uitstoten, en daardoor de lucht schoner. Het feit dat ze geen gebruik maken hout voegt hun hogere milieu, en gebruiksgemak.