het toepassen van poly tape om een ​​elektrische afrastering veilig

Stap 1 – Installeer Berichten

Stap 2 – Bevestig Spanners

Stap 3 – Juiste Fence Isolatie

Stap 4 – Draai Fence

Stap 5 – Afwerking Up

Poly tape wordt meestal gebruikt in elektrische omheiningen bescherming tegen elektrische schok en daardoor de veiligheid van de omgeving behouden.

Gebruik hout om berichten te maken voor de hoeken, poorten en de toppen en bodems van heuvels. Zinken ze in de grond ongeveer 3 voeten. De regel berichten kunnen van staal, hout of kunststof. Zie de instructies van de fabrikant voor de juiste diepte. Zorg ervoor dat ze 90 graden op de grond en zijn van de gewenste hoogte.

Spanners zijn volgens instructies van de fabrikant naar de poort en hoekpalen te worden bevestigd. Gebruik de juiste afstand van elkaar strengen.

De isolatoren moeten aan de lijn berichten met de juiste afstand worden bevestigd. Bevestig de poly band naar een hek of een hoekpaal spanner. Voer de poly tape door alle van de isolatoren, maar ze nog niet te sluiten. De poly tape moet zonder aanscherping te worden bevestigd aan een spanner op een andere functie.

Vanaf de eerste spanrol, trek de band strak sluit de isolator. Herhaal dit proces voor alle berichten in de omheining bijhouden van de tape onderwezen de lengte van het hek.

De laders voor het hek moeten worden gedekt en dicht bij een stopcontact. Het graven van de grond staven in en bevestig ze aan elkaar met de geïsoleerde kabel die verbonden is met de negatieve laadkabel. De bovenste kabel van het hekwerk is verbonden met de positieve pool. Steek de stekker in het circuit met een cut-off-schakelaar tussen de connectoren.