antieke badkamer muur ontwerpen

wall Paper

lambrizering

Verf

Het kiezen van een ontwerp

Putting Elements Together

Het ontwerpen van een antieke badkamer kan zowel spannend en uitdagend zijn. Als u op zoek bent naar een authentieke vintage design, onderzoek oude foto toe voor periode muur ontwerpen.

Onder de muur ontwerpen die populair is in Victoriaanse huizen waren was het behang. Voorafgaand aan de industriële revolutie, behang was vaak met de hand gemaakt, maar met de komst van mechanische productie, deze vorm van wanddecoratie werd enorm populair als een manier om de muren creatief te versieren.

Lambriseringen is gebruikt voor vele jaren in badkamers en andere kamers. Lambriseringen timmerwerk panelen zijn halverwege het opzetten van de muur en genageld op zijn plaats. Ze worden meestal met een stoelspoor onderscheiden en voltooi de overgang naar het bovenste deel van de wand, die meestal wordt geverfd of bekleed met behang.

De standaard voor de meeste wanden eenvoudig verf. In het verleden heeft verfkleuren niet veel verschillen, en de standaard witte muren waren vaak want het was de meeste beschikbare verf kleur. Witgekalkte muren over hand gips werden vaak opgeluisterd met muur pocket vazen, lampen en spiegels.

De sleutel tot het kiezen van een geschikte en mooi muur ontwerp voor uw antieke badkamer is om ervoor te zorgen dat het een aanvulling op de algemene badkamer esthetiek. Bijvoorbeeld, als u van plan bent een art deco badkamer met strakke lijnen die doen denken aan de jaren 1930, hoeft u niet wilt dat een schril hedendaagse moderne behang met spatten van heldere kleuren te kiezen.

Kijk door oude foto’s of zelfs oude woonaccessoires tijdschriften uit de periode waarin u geïnteresseerd bent in het dupliceren in uw eigen antieke badkamer zijn. Als deze bronnen niet beschikbaar zijn, kijk dan naar de huidige tijdschriften die gespecialiseerd zijn in de specifieke stijl die u in gedachten hebt. Victoriana is een tijdschrift dat zich richt op het verfraaien van stijlen van de Victoriaanse periode. Vaak kunt u een internet zoeken op de antieke periode stijl en badkamer decoreren ideeën uit te voeren om een ​​groot aantal bronnen te vinden.

Een antieke badkamer moet een samenhangend ontwerp dat alle elementen van de badkamer is voorzien van hebben. Dat geldt ook voor de integratie van armaturen, zoals het toilet, douche, wastafel, en een bad. Bedenk wat voor soort ijdelheid en wastafel ontwerp zal gaan met de antieke ontwerp dat u hebt gekozen. Verlichtingsarmaturen zijn vaak het stuk dat alles bij elkaar trekt. De wand ontwerp is een integraal onderdeel van het lichtontwerp. Accessoires zoals handdoekhouders, papier houders, rekken, en andere items zijn ook details die alles bij elkaar zal brengen.

Het ontwerpen van een antieke badkamer: het aftappen van alle relevante elementen samen om een ​​samenhangend design statement te maken. Bij het kiezen van een muur ontwerp, eerste foto het algehele gevoel dat je probeert te maken. Kies dan voor andere elementen die in de periode zal complimenteren, zoals een bad, wasbak, en andere armaturen.