7 veiligheidsvoorzieningen te installeren in trampolines voor kinderen

1 – Enclosure

2 – Pads

3 – Cover

4 – Ladder

5 – Installatie

6 – Instructies

7 – Leeftijd Range

Er valt niet te ontkennen dat er een trampoline voor de kinderen hen kan bieden uren plezier, oefening en verbeterde lichaam controle. Het nadeel hiervan is dat trampolines gevaarlijk kan zijn als veiligheidsvoorzieningen en het juiste gebruik van de apparatuur niet in aanmerking worden genomen en toegepast.

Bij aankoop van een trampoline, moet de veiligheid worden de voorrang aandacht te onderzoeken. Check hoe eenvoudig of ingewikkeld de installatie van de trampoline is en of u over de juiste instrumenten. Zorg ervoor dat de trampoline is gebouwd volgens het reglement Safety Committee en raadpleeg de handleiding over het gewicht van de trampoline veilig kan dragen. Controleer de garantie en of u behoefte aan een extra onderdelen te kopen boven de veiligheid te rechtvaardigen. Trampolines kan duur zijn en het kopen van een gerenommeerd bedrijf zorgt ervoor dat u krijgt Topnotch veiligheidsmaatregelen en je geld waard.

Eén ding zeker je zal moeten om mee te kopen met de trampoline is een trampoline behuizing. Dit zal ervoor zorgen dat als onbewaakt gelaten, zelfs voor een paar minuten, de kinderen zullen niet worden uit de trampoline gegooid. Deze behuizingen kunnen worden versierd met ballonnen aan kleur en een gevoel van plezier die de kinderen zullen genieten bieden.

Sommige trampolines bieden pads, zodat als een kind valt uit de trampoline hij of zij zal een zachte landing te hebben. Als de trampoline die u overweegt te kopen niet over deze veiligheid toevoegingen hebben, is het niet verstandig om te kopen en ze te installeren.

Als de trampoline is in uw achtertuin te installeren, moet u een trampoline hoes te kopen om het te bewaren tegen weersinvloeden schade. Ze komen in een van beide waterdichte polyethyleen stof of in heavy duty PVC vinyl.

Zorg er ook voor dat als een ladder wordt gebruikt om de trampoline te krijgen, is het gemaakt van stevig materiaal en dat het ruwweg-geweven sporten, om te voorkomen dat iemand uitglijden tijdens het klimmen of dalen. Idealiter zou de ladder moet worden voorzien van een deksel of plaats binnen wanneer niet in gebruik.

Bij het installeren van de trampoline proberen om het in een vergadering te doen, zodat u niet zal verlaten een half afgewerkte trampoline liegen over. Kids zou kunnen proberen om het te gebruiken en gewond raken. Trampoline leveranciers zullen de installatie voor u doen, als u besluit om af te zien van het proces.

Leren de kinderen over het juiste gedrag bij het gebruik van de trampoline. Als het mogelijk is slechts één kind per keer moet worden gebruikt, als meerdere jumpers kunnen botsen en letsel veroorzaken. Kinderen moeten ook voortdurend worden gecontroleerd als hun enthousiasme ze te ver kunnen dragen, als het proberen om deel te nemen in enkele vriendelijke worstelen en gewond raken in het proces. Kinderen moeten ook worden ontmoedigd proberen salto’s, omdat dit kan leiden tot lastige landingen en letsel. Speelgoed worden verboden als ze zijn harde voorwerpen en kan ook een ongeluk door schokken veroorzaken.

Trampoline leveranciers kunnen meestal instrueren u waar trampoline het best aan de behoeften van uw gezin, op basis van de leeftijd op die zullen worden gebruikt. Het beste is om direct naar een gerenommeerde leverancier en niet gewoon kopen de eerste je toevallig langs te komen.