7 manieren om impatiens bloemen te verbeteren

Een van de manieren om snel in een kale bloementuin te vullen is door het planten van impatiens. Ze bieden een grote hoeveelheid prachtige bloemen snel en zal zo blijven zolang je voor hen zorgen. Een prachtige bloem, impatiens zorgen voor een groot deel van de kleur in schaduwrijke omstandigheden. Impatiens zijn ook een winterharde plant die overal kan groeien. Ze zijn een low-groeiende plant die normaal gesproken niet meer dan 10 tot 12 inch weet te bereiken in de hoogte. Ze komen in vele verschillende kleuren van wit tot paars en zelfs geel. De belangrijkste factor om de schoonheid van deze soort van bloem de bloeit. Houden ze het hele seizoen is iets wat je moet aandacht te besteden aan. Dit kan gedaan worden met een paar eenvoudige stappen.

Houd Watered

Impatiens houden van water. Zij zullen gedijen wanneer zij in een vochtige omgeving wordt gehouden. Het houden van de bloemen rijke, levendige, en zeer helder vereist vocht in de bodem.

Impatiens Liefde Shade

Impatiens doen het erg goed in schaduwrijke gebieden. Zij zullen bloeien in direct zonlicht (indien regelmatig water), maar graag in de schaduw.

Verrijk Bodem met Humus

Keeping bloeit de hele zomer kost veel energie. Dat betekent dat de impatiens moeten in de bodem die rijk is aan voedingsstoffen. Terwijl u dit kunt doen met meststoffen, met behulp van organisch materiaal zoals humus zal ongelooflijke impuls in in de bodem.

Pinch Back Blooms

Het proces van het knijpen terug geeft de plant meer energie te richten op de groei van nieuwe bloemen. Knijpen de rug van de fabriek zal de plant korter te houden, waardoor er ruimte om in te vullen. Nieuwe bloeit zal ontspruiten uit nieuwe knoppen en geef je impatiens een veel vollere look.

opnieuw toepassen kunstmest

Met behulp van een water oplosbare meststof een paar keer tijdens de zomermaanden zal ook uw impatiens een boost in het leveren van grote, kleurrijke bloemen. Je wilt niet om dit elke week doen als je de bloemen water te geven. Er moet echter gebeuren elke derde of vierde drenken.

Snoei Off bovenste derde van de Plant

Wanneer u laat in het seizoen te krijgen en beginnen te zien dat de plant begint een beetje zwak om te kijken of de bloemen begint een beetje saai te krijgen, is het tijd om het terugsnoeien. Met behulp van een aantal scharen, verwijder de bovenste derde van de planten die al in bloei zijn geweest. Maak je geen zorgen over het verlies van de plant. Dit is een noodzakelijke stap op weg naar nieuw leven inblazen, en het stimuleren van nieuwe groei in de impatiens. U zult merken dat er nieuwe bloei springt naar buiten en veel meer kleurrijk.

Bereid je voor op het volgend plantseizoen

Zodra de bloei seizoen is voorbij voor het jaar, scheuren de oude planten en leg ze in een compostvat. Als de lente komt rond, kunt u dit organisch materiaal vermengd met de bodem te gebruiken. De nieuwe Impatiens planten gezaaid in het voorjaar zal een enorme boost in het kweken van energie voor briljante bloei snel.