6 tips voor het bedienen van een zero turn grasmaaier

6 Tips voor Zero Turn maaiers, 6 voordat je iets koopt en 1 voor na

1 – alleen kopen wat je nodig hebt

2 – Ideaal voor Yards met veel obstakels

3 – Ideaal voor Open Fields Too

4 – Niet goed voor Inside Corners

5 – Check Out de Seat

6 – ergonomische bediening

Zodra u uw lenig nieuwe maaier

Fast 180 zal verscheuren het Turf

De achterwielen van een zero turn grasmaaier worden onafhankelijk aangedreven door de hydrostatische transmissie het geven van de zero turn maaier zijn quick-wendbaarheid. De maaier motor drijft een pomp die beide transmissies onder druk. Als operator beweegt de besturingshefbomen de hoeveelheid vloeistof die aan elk wiel, en daarom de hoeveelheid energie verhoogt of verlaagt. De maaier zal draaien als een tol door op een hendel volledig naar voren en tegelijkertijd trekken van de andere volledige back.

Zero turn maaiers zijn al enige tijd beschikbaar voor professionele landschap bedrijven. Residentiële modellen worden verfijnd, maar verkleinde versies met prijzen die kunnen variëren per enkele duizenden dollars. Als u vele hectaren maaien, de grootste maaidek is zinvol, maar als je interesse is alleen de nul-turn wendbaarheid de mindere geprijsde versie te kopen.

Als het maaien van uw gazon doet denken aan het manoeuvreren rond verkeerskegels in een rijexamen, zou de zero turn maaier voor u zijn. Omdat ze lenig, zal een zero turn maaier weven in, uit en rond die strakke gebieden met meer gemak dan conventionele modellen. U zult genieten van het hebben van minder ‘schoon te maken’ werk met je push maaier en strimmer.

Tuinarchitecten het erover eens dat als het gaat om velden te openen een zero turn maaier kan sneller dan zelfs een aantal trekkers zijn. Als u momenteel maaien met een conventionele grasmaaier het zero turn zal zeker versnellen je mee. De vloeistof aangedreven wielen voortbewegen van de maaier in een sneller tempo.

Een ander voordeel van de professionals waarderen is dat het dek is in het kader van de exploitant niet aan de voorkant. Dit betekent dat het vuil omgewoeld tijdens het veld maaien niet terug op de operator te blazen.

Gazon zorg deskundigen het erover eens dat zero turn maaiers scheppen van meer werk met hekken of andere binnenhoeken. De maaier dek is onder de operator, zodat de ruimte tussen de voorwielen en de voorkant van het maaidek grenzen hoe dicht de maaier de hoek kunnen benaderen. Dit zal extra werk voor de strimmer vertrekken bij elke binnen kruispunt.

Buitenhoeken zijn een ander verhaal. Hier zal een zero turn maaier andere keuzes te overtreffen, omdat het kan draaien op zijn plaats om de bocht te maken.

U zult besteden enkele uren per week op uw maaier dus je wilt comfortabel. Geef de zitplaats en de aanpassingen een keer te proberen. Schokken en trillingen absorptie leuke features ook.

Net als de stoel, controleer dan de bedieningshendels: Hebben ze aan te passen aan uw lengte aan te passen? Regelkleppen kan vloeistof leveren tegen verschillende tarieven. Is het model dat u overweegt functie aanpassingen voor de fine tuning zodat beide hefbomen even opereren?

Zero turn maaiers zijn zwaarder dan hun neven en de hydrostatische transmissie stroom leveren genoeg voor een snelle spins. Gewicht combineert met een snelheid om de grasmat te beschadigen. Wees voorzichtig als u zich wenden.