6 outdoor vakantie licht ontwerp ideeën

1- Traditionele Decoratie

2- Het verfraaien van de Werf

3- Opblaasbare Features

4- Framed Features

5- Musical of Animated Lights

6- zonne-energie Lights

Naast het krijgen van samen met familie, genieten van het geven van geschenken en heerlijke huisgemaakte maaltijden, het ontwerpen van prachtige en unieke vakantie licht ontwerpen is het hoogtepunt van het seizoen voor velen. Of u nu een onuitgesproken rivaliteit met een vriend of buur of gewoon genieten van het verfraaien van uw huis en tuin in een feestelijke manier kan licht ontwerpen vakantie een huis te zetten in een winter wonderland. Terwijl de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos met vakantie lichten, hier zijn enkele basic design ideeën om je slag te gaan.

Er zijn tal van ontwerpen die u kunt ondernemen, die allemaal een onmiskenbaar traditionele kijken naar hen. Soms eenvoudiger is beter. Denk bijvoorbeeld, framing voorste ramen en de deur met koorden van verlichting. Als uw veranda heeft palen of kolommen, het creëren van een mooie snoep riet ontwerp door ze te omwikkelen met verlichting. Doe zo veel of zo weinig als u wilt. Wat u ook kiest, het zal uw huis geven een warme, gezellige vakantie gevoel.

Naast sieren de voorkant van het huis, sommige genieten van rijgen lichten langs een witte houten schutting of rond bomen of struiken in de tuin. Er zijn verschillende opties voor vakantie werf decoraties te volgen, waarvan sommige vereisen extra aankopen. Zonder de uitgaven meer dan wat je betaalt voor de lichten, verfraaiing van een werf met vakantie lichten voegt een gloeiende levendigheid aan de algemene decoratieve look.

Hoewel het met zich meebrengt meer kosten, het toevoegen van een opblaasbare functie in de voortuin is een leuk extraatje tijdens de feestdagen. Of het nu een rendier, sneeuwbol, sneeuwpop of anderszins, opblaasbare decoraties vergroten lichten. Sommigen kunnen interne lampen hebben of kan worden verlicht met schijnwerpers.

Een ander werf verlichting alternatief is om een ​​vakantie-thema kader te construeren. Het voordeel hiervan is dat het frame kan worden gedemonteerd en opgeslagen voor het volgende jaar, en de lichten kan permanent worden aangebracht. Wanneer het tijd is om te versieren, gewoon het opzetten van de decoratie, om het even welke reparaties of aanpassingen en sluit hem in. U zult versteld staan ​​wat je kunt bereiken met een decoupeerzaag, een aantal multiplex, verf, verlichting en een actieve verbeelding. Opnieuw, afhankelijk van het ontwerp en het beschikbare licht, kan een kijker helpen om de inrichting te verlichten.

Voor degenen die graag een beetje meer pit met hun vakantie design, overweeg dan het gebruik van een geanimeerde lichtshow of een die feestelijke vakantie songs verwerkt in de mix. Zeer basic programmering modules beschikbaar zijn die controlelampjes. Afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, kan de animatie bestaan ​​uit een eenvoudige opeenvolging van verlichting in- en uitschakelen, of het kan laten zien Santa’s slee komen voor een landing. Licht ontwerpen die schijnen terwijl begeleid door hymnes of andere vakantie songs zijn vooral leuk. Ze maken een feestelijke decoratie dat er veel meer geanimeerd.

Gewoon omdat het de winter, het betekent niet dat je niet kunt gaan groen. Dankzij zonne-energie vakantie lichten, kunt u het opzetten van een mooi ontwerp zo eenvoudig of sierlijke als je wilt en verbruikt geen elektriciteit in het proces. Net als andere zonne-energie lichten, zijn vakantie strings aangesloten op een module die een batterij en een fotosensor omvat. Gedurende de dag het zonlicht absorbeert, slaat de kracht en transporteert deze naar de verschillende lampjes gaan vallen van de avond.