5 types van thuis bewegingsmelders

Ultrasone huis Bewegingsmelders

Actieve Infrarode Huis bewegingsmelders

Passieve infrarood Huis bewegingsmelders

Thuis Vibration Sensors

Continuous Wave Radar Huis bewegingsmelders

Thuis bewegingsmelders zijn essentieel beveiligingssystemen die straight-forward bescherming te bieden aan uw huis. Thuis bewegingsdetectoren werken door het activeren van een alarm, draaien op een lichte of automatisch kiezen van uw plaatselijke politie wanneer het beweging detecteert wanneer de bewegingsmelder is in zijn actieve modus. Er zijn verschillende soorten van thuis detectoren die u kunt kiezen uit, variërend van de actief infrarood bewegingsmelders om bewegingsmelders trillingen. Hieronder staan ​​de 5 soorten van thuis bewegingsmelders en hoe ze werken.

Ultrasone thuis bewegingsmelders zijn betrouwbaar en eenvoudig naar huis bewegingsmelder systeem te installeren. Ultrasone thuis bewegingsdetectoren werken door het uitzenden van geluid op een bepaalde frequentie. Als er beweging in het gebied waar de ultrasone huis bewegingsdetector is gericht, zal de detector een verstoring van de geluidsfrequentie detecteren en dan een alarm. Ultrasone thuis bewegingsmelders zijn ideaal voor woningen met automatische deuren, maar kan ook in elk type van de deuren worden gebruikt in een deel van uw huis.

Actief infrarood thuis bewegingsdetectoren werken door het uitzenden van een low-level straling in een bepaald gebied. Als een indringer door het stralingsveld dat de actieve bewegingssensor uitzendt, zal de sensor een verandering in de temperatuur van het stralingsveld door lichaamswarmte detecteren. Zodra het actief infrarood thuis bewegingsdetector de temperatuur verandering in zijn gebied straling detecteert, wordt het dan een alarm of automatisch opnemen met uw plaatselijke politiebureau.

In plaats van het uitzenden van een stralingsveld als wat actief infrarood thuis bewegingsmelders doen, passief infrarood thuis bewegingsmelders uitstoten infrarood licht om een ​​verandering van de temperatuur in zijn omgeving te voelen. De meeste passief infrarood thuis bewegingsdetectoren hebben een warmte-sensor en een infrarood sensor die een alarm wanneer er een storing op de infraroodstraal of er een verandering van de temperatuur in het gebied waar het toezicht op triggers. Passief infrarood thuis bewegingsmelders worden op grote schaal gebruikt door de meeste huiseigenaren om hun betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit.

Om illegale binnenkomst te detecteren in uw huis, thuis trillingen sensoren zoeken naar het elektrische veld dat elk object uitstoten met inbegrip van het menselijk lichaam. Wanneer een huis trilling sensor een elektrisch veld te verhogen op het gebied detecteert waar het wordt geïnstalleerd, zorgt ervoor dat er automatisch een alarm.

Voor een meer geavanceerde huis bewegingssensor is er de continue golf radar huis bewegingsdetector die werkt op hetzelfde principe als de radars gebruikt door het leger. Dit type woning bewegingssensor zendt een uitbarsting van microgolf signalen die voorwerpen stuiteren. In zijn actieve modus, een continue golf radar huis bewegingsdetector een verstoring van de magnetron signalen dat zij een dergelijke uitzendt als een persoon lopen detecteert, dan zal het leiden tot een alarm. Dit huis motion sensor is zeer gevoelig en kost meer dan enig ander type woning bewegingssensoren die vandaag beschikbaar zijn.