5 duurzaam leven tips voor stadsmensen

1. Maak Homemade Cleaners

2. Wees bewust van het watergebruik

3. Haal de stekker van Electronic Devices

4. Opslaan en KringloopDocument

5. Gebruik Herbruikbare Shopping tassen

onderwerpen

Kirsten Nunez is een freelance lifestyle schrijver en publiceerde ambachtelijke boek auteur. Geboren en getogen in New York, op dit moment noemt ze de Bay Area van Californië naar huis.

Milieuvriendelijk neemt bewust, bewust inspanning. En als je in een stad woont, in contact komen met Moeder Natuur kan lastig zijn. Gelukkig is het leven een eco-vriendelijke leven betekent niet dat je nodig hebt om te verhuizen naar het platteland (tenzij je wilt, natuurlijk). Met deze duurzaam leven tips, kunt u uw levensstijl aanpassen aan de omgeving op de beste manier te eren. Vergeet niet, het duurt een paar eenvoudige veranderingen in een enorme impact te maken.

Schoonmaken is een normaal onderdeel van het leven. In plaats van splurging op fancy schoonmakers, maak je eigen meteen thuis. Het is een uitstekende manier om een ​​aardige cent te besparen, terwijl de behandeling van het milieu ook.

Omdat DIY schoonmakers roepen elementaire huishoudelijke ingrediënten, ze zijn aanzienlijk goedkoper dan de winkel koopt kind. Ingrediënten zoals azijn, citroensap en water kan wonderen verrichten. Echter, neem de tijd om te leren over welke natuurlijke ingrediënten die je niet mag mengen. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw geld en inspanningen niet worden verspild.

Door het gebruik van zelfgemaakte reinigingsmiddelen, vind je jezelf-en milieu-de agressieve chemicaliën gevonden in de winkel koopt versies worden ontzien.

Afwassen is een andere normale huishoudelijke klus. Helaas, het is ook een van de meest fool-proof manieren om water te verspillen. Voor een gemakkelijke manier om H2O te besparen, schakelt u de kraan tijdens het scrubben neer servies en bestek. In werkelijkheid, heb je niet de beweging van water nodig om een ​​item te reinigen. Focus op het inschakelen van de kraan alleen wanneer je het nodig hebt.

Grote metalen kommen van pas komen voor deze aanpak. Beschouw het opvullen van twee containers-een met zeepwater en één met gewoon schoon water. Reinig de afwas in de eerste kom en spoel ze af in de tweede. Ga hiermee door totdat het water niet meer bruikbaar is, dit is de beste manier om het water te rekken tot de grootste mate.

Water besparen hoeft niet om daar te stoppen, dat wel. Water waarmee eieren of pasta koken kan worden hergebruikt voor waterplanten. Als het water schoon is, kunt u zelfs gebruiken om een ​​aantal gerechten te wassen.

In tegenstelling tot wat de meeste kunnen denken, een elektronisch apparaat gebruikt nog steeds energie, zelfs wanneer het is uitgeschakeld. Het maakt geen verschil, zelfs als de beoogde functie niet wordt gebruikt. Zolang het is aangesloten, is het nog steeds het eten van elektriciteit uit het stopcontact.

Maak er een gewoonte van om apparaten en snoeren loskoppelen voordat je een kamer verlaat. Dit kan variëren van uw koffiezetapparaat op uw mobiele telefoon. Natuurlijk, het loskoppelen van iets als een klok kan minder praktisch zijn. In dit geval, overweeg dan het gebruik van een zonne-energie klok.

Papier is een van de makkelijkste dingen op te stapelen. Gelukkig is het ook mogelijk om af te zien van papieren post en kies elektronische leveringen van facturen en mededelingen. Om dit te doen, geef het bedrijf een gesprek en vragen papierloze levering. Sommige organisaties, zoals banken, zal een papierloze optie in de accountinstellingen op hun website.

Als je moet printen pagina’s, ga dan voor dubbelzijdig afdrukken. Dit kan gedaan worden door het aanpassen van speciale instellingen op uw printer of gewoon het invoeren van papier terug door. U kunt ook opnieuw te gebruiken die eenzijdige papieren afschriften door het drukken op de achterkant. Niet alleen zal je minder rommel, maar ook u zult moeten doen Moeder Natuur een gunst.

Natuurlijk kunnen we niet vergeten over recycling. Wijs een bak of container in uw keuken voor herbruikbare materialen. Vergeet niet om te controleren met de huisbaas dat uw gebouw beschikt over de juiste recycling bakken. Maak kennis met vuilnis schema van uw stad, zodat u kunt er zeker van te legen van uw prullenbak in de tijd.

De laatste jaren zijn herbruikbare boodschappentassen steeds populairder geworden. Ze zijn een geweldig, milieuvriendelijk alternatief voor plastic zakken. Het kan geen kwaad dat er zo veel ontwerpen en stijlen die er zijn, ook.

De sleutel tot het succes gebruik van boodschappentassen is eigenlijk herinneren om hen mee te nemen. En als je niet over een auto in een grote stad, stashing ze in je kofferbak is niet altijd een optie. In plaats daarvan, maak een plek voor uw tassen bij de deur. Op deze manier heb je meer kans om een ​​op de weg naar buiten te grijpen zijn. Stouwen een weg in je rugzak of tas is ook een goede optie.

U kunt het beste is om een ​​tas die kan worden gereinigd gebruiken. Dit is vooral belangrijk als u de tas voor verse groenten en fruit. Terwijl katoenen tassen kunnen worden gegooid in de wasmachine, kan polyester en nylon tassen worden schoongemaakt met een vochtige doek. Dit is de perfecte kans om een ​​aantal van die zelfgemaakte schoner te gebruiken.